video
play-sharp-fill

Daniel Eggebeen

”Elk moment had mijn laatste kunnen zijn”
Daniël Eggebeen leefde zijn leven tot het uiterste. Verslaafd aan drank, gokken en vrouwen konkelde hij al liegend en bedriegend door het leven. Een hele rits aan auto’s, boten en een sloot geld maken hem alleen niet meer gelukkig. De kick van het hebben van een nieuwe auto is te kort. Gelukkig vindt hij de Liefde van zijn leven….. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Henk Jan Leijendekker

”Waarom heeft niemand dit ooit tegen mij verteld?”
Ik ben Henk Jan Leijendekker, ik ben geboren in het land van Heusden en Altena. Ik heb 40 jaar in de kerk gezeten, maar dit hebben ze mij nog nooit verteld. Waar kom ik terecht? Ik wist gewoon ik moest een keus maken ik moet een stap zetten. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Edward Koemans

”Als ik 25 ben, ben ik miljonair.
Ik ben Edward Koemans, ik ben getrouwd en we hebben samen 4 kinderen. Op mijn 10e jaar gebeurde er iets catastrofaals, mijn vader werd ziek. Vanwege de financiële stress in ons gezin, kreeg ik liefde voor geld. Ik begon met gokken, en toen begon de hel voor mij. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Joop Gottmers

”Drugs… gefeliciteerd, jij hebt van mij gewonnen!”
Ik ben Joop Gottmers en kom uit Rotterdam. Ik ben Europees kampioen boksen, Nederlands kampioen Thaiboksen en Nederlands kampioen full contact. Ik was geprogrammeerd om in mijzelf te geloven. En heb het daar heel ver mee geschopt. Mijn leven was een brok geweld. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Bert Noteboom

”Durf jij de sprong te maken?”
Ik ben Bert Noteboom. Spreker en evangelist, werkzaam bij Chr. Gem. ‘ De Wegwijzer’ in Almere. Ik heb een passie, inspiratie is mijn drijfveer! Ik voel mij geïnspireerd om anderen te inspireren en te vertellen over Jezus. Ik vind het zo mooi om te zien hoe mensen, soms in de diepste shit van hun leven, dat ze daar vanuit komen en Gods licht leren kennen. En de sprong durven wagen! Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Jacco Ronhaar

”Geen hopen, maar zeker weten.”
Ik ben Jacco Ronhaar en ben 35 jaar. Ik kom uit een gezin van 6 kinderen en ben opgevoed in de gereformeerde gemeente. Het was zo helder, dit was mijn leven. Ik wil het goede doen, maar het kwaad lag mij bij. Ik heb zo vaak vergeving gevraagd maar morgen deed ik het weer. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Thessa van den Hardenberg

”Je kunt toch niet zomaar zeggen… Here Jezus, hier ben ik.”
Ik ben Thessa van den Hardenberg, en ik ben geboren in Barneveld. Op gegroeid in een reformatorisch gezin. Mijn ouders waren allebei ziek, waardoor ik als oudste van het gezin veel zorg op mij moest nemen. Dat begint er ook een zoektocht in jezelf. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Arianne de Jong

”Aan welke kant sta jij?”
Dus als dit je leven is, zo moet je leven zijn als Christen. Dan ben je dus van Christus. En is dit je leven niet, dan ben je van Satan. Maar hoe word ik dan een kind van God?
Arianne de Jong groeide op in de kerk met het Christelijk geloof. Nooit besefte ze dat ze zelf een keuze voor God moest maken totdat andere haar vertelde dat als ze niet bij Christus hoort ze bij de Satan hoort. En voor eeuwig gescheiden van Christus zou zijn. Bekijk hoe ze in deze video verteld hoe ze veranderd is.