gb English  |  nl Dutch - (Nederlands)  |  de German - (Deutsch)  |  fr French - (Français)  |  it Italian - (Italiano)  |  pt Portuguese - (Português)  |  es Spanish - (Español)  |  ch Buy in Switzerland  |  au Buy in Australia

Englishe Interactieve Bijbel Lezen-Luisteren-Kijken

Eerste interactieve Bijbel waarmee men kan lezen luisteren en kijken!

Item number: IABENL0200

Availability: In stock

€2.95
  • Buy 10 for €2.80 each and save 6%
  • Buy 50 for €2.65 each and save 11%
  • Buy 100 for €2.50 each and save 16%
  • Buy 500 for €2.40 each and save 19%

* Required Fields

Need larger numbers? Request a quote here!

Warehouse United Kingdom

Tony Trimmer
50 Crownfield Aven Newbury Park 50 50
IG27RR Ilford
+44 7977 770557
uk@citybibles.com


green Secure payment with:

green Fast delivery with DHL:
Average delivery time: 1-4 business days
dhl


green NEW:
Keychain Qr-code Digital Bible App

You may also be interested in the following product(s)
Details

Unieke primeur in 1.100 talen van vier samenwerkende organisaties

Deze primeur is een co-productie van City Bibles (www.citybibles.com) met Faith Comes By Hearing (www.faithcomesbyhearing.com) YouVersion (www.youversion.com) The Bible Project (www.thebibleproject.com) en diverse producenten van video’s voor kinderen.

De Interactieve Bijbel bestaat uit een digitaal Oud en Nieuw Testament plus een gedrukt Nieuw Testament. Elk Bijbelboek van de beide interactieve Testamenten heeft één bladzijde met een QR-code. Door deze code te scannen met de smartphone via de gratis app van City Bibles verschijnt het Bijbelboek op de smartphone in de gewenste taal.

Op de pagina van elk Bijbelboek staan ook nog andere QR-codes waaronder een QR-code om te horen. Na deze gescand te hebben kan het hele Bijbelboek beluisterd worden in bijna elke taal.

Bovenin de pagina van elk Bijbelboek staat een QR-code met een overzicht van het betreffende Bijbelboek. Door deze QR-code te scannen krijgt men een kort en bondig video overzicht van het Bijbelboek met behulp van een sneltekenaar. Hierdoor is meteen duidelijk waar het boek over gaat.

Onderaan de pagina staan QR-codes voor video’s voor kinderen en achterin het boekje staan QR-codes voor video’s over God de Bijbel de Schepping en meer onderwerpen. Ook is het interactieve Johannes Evangelie opgenomen met fragmenten uit de ‘Gospel of John’ film.

De Interactieve Bijbel is in 4 hippe kleuren verkrijgbaar en kan desgewenst met een eigen omslag worden besteld.

Op het moment van de lancering is de gedrukte Interactieve Bijbel in 7 talen beschikbaar. De bedoeling is de interactieve versie in tenminste 50 talen uit te brengen.
Omdat het een instrument voor evangelisatie is wordt de Interactieve Bijbel gratis verstrekt. Echter design- en verwerkingskosten zijn € 2 95 per exemplaar.

Additional Information
Item number IABENL0200
ISBN No
Barcode 978-94-92996-14-5
Translation Easy-to-Read Version Bible League
Color linnen spine Black
Full color pages 48 + 48
Size 10 x 14 cm
Number of pages 576
iOS/Android App Yes
Printer Royal Jongbloed B.V.