logo_citybibles

Reviews

City Bibles App

Write a Review

Op mijn pensioneringsafscheidsreceptie heb ik een persoonlijk getuigenis gegeven over een gebeurtenis in mijn leven, waarin ik de leiding van God zo duidelijk ervaren heb.

En als afscheidscadeautje heb ik de gasten een citybijbel met daarin de evangelisatiefolder “niet het einde” aangeboden. Deze lagen bij de uitgang.

In mijn afscheidsrede heb ik verteld dat de bijbel voor mij het belangrijkste boek is, een leidraad voor mijn leven, en dat ik zou wensen, dat ze allemaal zouden ontdekken welk een kostbaar boek dat is.

Er zijn 61 bijbels meegenomen. Er waren ongeveer 80 gasten.
Is dat niet om dankbaar voor te zijn?

Grian Veurink – Citybible als afscheidscadeautje -

Kingdom Culture: Church in the park in Pretoria East

South Africa -

Kingdom Culture Outreach with Seleste at Wapadrand area

South Africa -

This is a very cool and innovative product indeed.

David -

God bless you.I like listen Hungarian language

Tibor -

Mooie update aan wat er allemaal gebeurd op het Bijbelgebied.

Arie Pijl -

Beste vrienden,

Voor mijn werk onder Oost truckers lijkt mij zo een sleutelhanger ideaal.Ik werk reeds met City Bibles en Johannes Evangelies. Vooral wanneer ik talen tegen kom waar ik geen literatuur voor heb.
Schleppi -

India: Keychains are very useful pastors and Believers and gentiles. 

Jesus Loves Ministries & Bethany Bible Institute -

Dear City Bibles this keychain is totally amazing! How can I get 500 of these. Pray for massive distribution.

George -

Wat een mooi en vernuftig initiatief!

Henk Schonewille -

Zeelieden uit Oekraïne, Filipijnen, India en andere landen waren weer reuze blij met de Interactive Sailor Bible. Ook willen ze altijd de Sleutelhanger Qr-code Bijbels en vragen dikwijls een paar extra voor hun vrouw of familie ver weg thuis! Zondag jl mocht ik een dienst leiden aan boord van een Cruiseschip. Dit was de eerste keer dat er aan boord van dit schip een kerkdienst werd gehouden. Bemanningsleden die niet konden, hopen er wel de volgende keer bij te kunnen zijn. Dit Cruiseschip blijf tot april volgend jaar in Amsterdam en omdat de dienst blijkbaar goed beviel willen ze nu elke maand een kerkdienst aan boord organiseren. Natuurlijk heeft iedereen in de dienst een Interactive Sailor Bible gekregen, dus konden ze met mij meelezen toen ik de Bijbel opende. Over de Sleutelhanger Bijbel waren ze zeer verbaasd. Wat prachtig! Ze hebben daar goed internet dus dat komt dan mooi uit.

Theo en Yvonne van Zuilekom - Havenlicht